Reisenyheter 

Barnefamilie med mastergrad i kaos vinner hotellopphold

Torsdag 1.juni annonserte Quality Hotel at de var på jakt etter en barnefamilie med mastergrad i kaos til å teste ut sitt sommer-konsept. Den heldige familien er nå funnet, og inviteres til Quality Hotel Skjærgården helgen 16-18. juni.

“Har du for mye jobb, for lite søvn, et lass med ventende klesvask og minst ett barn med tilsynelatende utømmelig energi? Fortvil ikke, Quality Hotel inviterer nå én heldig familie til Sørlandets skjærgård for å teste ut sitt sommer-konsept fra 16-18.juni.”
Slik lød søknadsutlysningen fra Quality Hotel.

– Vi er helt overveldet av responsen på utlysningen. Søknadene strømmet inn helt fra starten, og talte 550 fredag 9.juni. Å finne en vinner var virkelig ikke lett, det er utrolig mange som fortjener en kvalitets helg med familien og det er sterke historier der ute. Søknadene var over gjennomsnittet gode, utrolig mange humoristiske søknader og filmer, og også sterke historier. Vi har både ledd, og felt noen tårer, sier Tor Eivind Line, hotelldirektør på Quality Hotel Skjærgården.

Kom som kaos, dra som familie.

Det var familien Espedalen fra Kristiansand som ble kontaktet av hotelldirektøren mandag 12.juni med en gledelig melding om at de har vunnet oppholdet.

– Jeg fikk tilfeldigvis en link til konkurransen av en kollega som hadde sett den, og mente at vi burde søke. Hun hadde sett videoen av tvilling jentene, og så ser hun jo hvordan jeg ser ut hver dag på jobb så hun syntes vel at «kaos» traff godt. Tror aldri vi har vunnet noe annet en 25 kroner på et flakslodd så jeg var ganske sjokkert da jeg fikk telefonen fra Tor Eivind!, sier far i familien, Torgrim Espedalen.

– Jeg kan ikke skryte på oss kontroll, men kaos har vi i bøtter og spann fra 06.00 til 23.00 hver dag – 7 dager i uken. Jeg tror det vi gleder oss mest av alt til er å bare være sammen som familie en hel helg – uten forstyrrelser. Det blir ikke så mye tid til hverandre med jobb, skole, barnehage, lekser, hus, trening i hverdagen, så dette skal bli veldig fint. Også gleder barna seg selvsagt veldig til å bade!, sier Torgrim Espedalen.

– Vi falt for familien Espedalens humoristiske søknad og evnen til å dokumentere kaoset i hverdagen. Videoen av tvilling jentene, Stella og Embla som hadde skapt et reelt kaos for far på kjøkkenet. Som tidligere småbarnsfar kjenner jeg meg veldig igjen i situasjonen, sier Tor Eivind, og fortsetter;

– Vi gleder oss enormt til å ønske familien velkommen til oss denne helgen, til å få ekte tilbakemeldinger på konseptet og aktivitetene fra både Embla, Stella, Felix og selvfølgelig foreldrene!.

Related posts

Leave a Comment