Reisemål 

Familiesatsing på TanumStrand

Nå legger TanumStrand inn høyeste gir for å få alle gjester, store som små, til å kjenne seg ekstra varmt velkommen til en morsom helg ved havet.

-Allerede når man sjekker inn som familie skal man kjenne at man får litt ekstra oppmerksomhet; Alle barn som bor her under førsommerens storhelger får en inspirerende startpakke med krabbfiskeutstyr og et omfattende barneprogram fylt med morsomme aktiviteter, forteller Niklas Bontegard, aktivitetskoordinator på TanumStrand.

Det nye fine familebadet «Stora blå» hilser alle aldre velkommen med stort basseng, vannsklie og boblebad. Dersom mamma eller pappa ønsker en stunds stille avkobling, ligger behagelige SPA Horisont kun en trapp opp. Her er det 15-års grense, og det finnes alle muligheter å lade batteriene.

-Kombinasjonen med familiebad og SPA er faktisk nokså smart. Familiene pleier å være svært fornøyde med dette, sier Niklas.

Noe for alle

Ale barn som bor på hotellet blir medlem i barneklubben «Sea Club», som tilbyr mange morsomme aktiviteter. Bli med på skattejakt og let etter den forsvunne skattekisten, eller gå på treningstimer som er utformet så att barn og foreldre kan trene sammen. Fiske krabber eller prøv deg på Parkour – ja, det finnes garantert noe for alle og enhver. Området ”Action Zone” kommer til å bli godt likt av alle barn som har masse energi i kroppen – her finnes det nemlig både hoppeslott og hinderløype.

Kjente artister til Sportshopen

Mange som kommer til TanumStrand kommer også for å oppleve den storslåtte naturen, og alle utfluktssteder som den svenske vestkysten har å tilby.

-Under Kristi himmelfartshelgen kommer med all sikkerhet vår nabo Sportshopen, Nordens største sportsforretning, til å lokke mange barn og ungdomer, da de har invitert mange kjente artister for å feire sitt 5-års jubileum. Blant annet kan man få se og høre Robin Bengtsson, Sveriges artistbidrag til årets Melodi Grand Prix, samt Nano og Wiktoria. Vi synes dette er et flott tiltak, og noe som er verdt å få med seg ved et familieopphold på TanumStrand, avslutter Niklas.

Related posts

Leave a Comment