Reisenyheter 

Gratis streaming og bonus på reisen

Ut på tur aldri sur! Ja, det heter det, men er det noe som kan få smilet til å vende den andre vei er det å gå glipp av en god fotballkamp, håndballkamp eller en annen god opplevelse på idrettsbanen. Kall meg gjerne sportsidiot, men jeg vet det finnes titusener, om ikke hundretusener av oss der ute som også gjerne vil få med seg hva som skjer med favorittlaget. Om det er i den hjemlige liga, Premier League, Bundesliga, NHL, NFL, NBA eller Serie A så ønsker man jo å få det med seg når man først har engasjert seg og følger med.

Så – hvordan løser jeg dette på reisen?

Det starter jo med at man velger seg mobiltelefon eller nettbrett som er stabile og gode å ha med seg på reisen. Gjerne med et etui som gjør at man kan sett det fra seg på restaurantbordet mens man sitter der i ventehallen og venter på sin flyavgang ved mellomlanding. Og, siden man har satt sammen en god og billig flyreise hender det jo at man får noen ekstra timer på mellomlandingen som skal fordrives med noe underholdning.

Heldig som du er så spiller et av de lagene du ønsker å få med deg kamp akkurat når du sitter der og venter på ditt fly. Så nå er det bare å få streamet kampen på din mobil eller nettbrett.

Heldig som du er så kan du nå få både en god feriebonus og streamet ditt favorittlag gratis. Du skal bare benytte deg av bet365 bonuskode som gir deg gratis streaming og en ganske så fin feriebonus. Og, er du god til å forutse noen resultater, vinnere eller andre fiffige ting du kan sette penger på, så kan det jo hende at hele reisen finansieres mens du sitter og venter på neste fly.

Gratis WiFi

De fleste flyplasser i Europa har gratis wifi, så du skal bare få koblet deg på flyplassens internett. For selv om det nå ikke koster noe ekstra med roaming i Europa, så kan det være lurt å bruke wifi på flyplassen, så man ikke bruker opp kvoten man har på sin roaming. Sørg for å ha med noen gode høretelefoner og sett deg godt til rette for å nyte kampen.

Skulle du ikke være på flyplassen, så har mange andre steder også wifi tilgjengelig for sine kunder. Kjøpesentre, restauranter, busser, tog og andre steder du ferdes.

Related posts

Leave a Comment